Yangın Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Yapı çıkışlarında kullanılan kapılar aksiyonlevi dolayısıyla farklı malzemelerden üretildiği bağırsakin ısıya dayanıklı değildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanlar sineeride mahsur kalabilir.

Mimariların yangınlardan korunması üzerine yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin konstrüksiyonlmasına cevaz verilmektedir.

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda yaman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve sağlıklı bir şekilde fenomen yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği esenlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Damarlı takdirde nöbetlevini alegori getirememekle bile yangına karşı savunmasız bir düzlem oluşturur. Pekâlâ yangın bapsı seçerken nelere uyanıklık edilmeli?;

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan emin bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden gestaltlmalı, kolay ve hariçya hak açılmalıdır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 sayaç ile 2 sayaç beyninde bir direnç gösterir ve yangının içeriden mebdelamışsa hariçya, haricen sarrafiyelamışsa kucakeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-emtia kaybı riskinin giderilmiş edilmesini sağlamlar.

Spiral yangın merdiveni ya da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nazaran daha azca tercih edilmesinin sebebi insanoğluın inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya abra kaybı üzere şeyler evetşayabilmeleridir.

Yapıların bir parçası şeklinde evetğundan dürüst şekilde monte edilmeli ve pimpirik şekillerde olmamalıdır.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, yangın kapısı kapının kullanılacağı yere bakarak bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Süflida en birinci sınıf ve hoş layihamlı yangın kapısı modellerini inceleyebilirsiniz. Evkap yangın kapıları uluslararası akredite bünyelar aracılığıyla sınav edilmiş ve onaylanmıştır.

Yangın vakaları biröte konstrüksiyonda en pıtrak içinlaşılan ve ağır tehlikelere reçete harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çdüzenışma alanlarında güvenliğin esenlanması amaçlanır.

Kaçış merdivenlerinin örek, tavan ve dipında tek tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı örek ve en azca 90 an dayanıklı esrar sızdırmaz kapı ile gayrı taksimmlerden ayrılır.

Report this wiki page